ELCIES is an intelligent Platform and Bot for connecting healthy lifestyle providers to consumers! ELCIES personalise healthy offer(s) and rewards based on Physical Activity Data that collected from different devices, wearable and mobile phones.

Latest News

ELCIESELCIES news Gentse personal coach Jan Evenepoel wordt ambassadeur van ELCIES!

Gentse personal coach Jan Evenepoel wordt ambassadeur van ELCIES!

We zijn er trots op dat we Jan Evenepeoel kunnen aankondigen als ambassadeur en co-creator van ons groeiende platform! Jan is al jaren een van de meest motiverende en ondernemende personal coaches van Gent en omstreken. Met het door hem opgerichte Personal Coach Gent (www.personalcoachgent.be) helpt hij zowel beginnende sporters als topatleten naar een hoger niveau. Een stevige theoretische achtergrond en een forse dosis positieve energie zijn de basis van zijn werk. We zijn met Jan in gesprek geraakt omdat we allebei geloven in de toegevoegde waarde van wearables in combinatie met personal coaching. Juist die combinatie is zo sterk, want wearables geven de cliënt weliswaar informatie, maar de personal coach kan daar vanuit zijn ervaring richting aan geven en bijsturen met een persoonlijk advies. En daar kom je als cliënt dus een stap verder mee! Personal Coach Gent is inmiddels ook actief op het gebied van Corporate Wellness.

 

 PT-Tool

Jan is tevens de motor achter PT-TOOL, een cloudplatform voor personal coaches waarmee zij niet alleen hun administratie (planning, facturatie, etc) efficiënt kunnen regelen, maar hun cliënten ook van passende oefeningen kunnen voorzien. Iedere personal coach kan daarvoor gebruikmaken van de online bibliotheek van PT-TOOL of daar eigen oefeningen aan toevoegen. Oefeningen kunnen vervolgens eenvoudig gedeeld worden met cliënten. De applicatie is online beschikbaar op desktop, tablet en smartphone via de website http://www.pt-tool.be/.

 

 

ELCIES en PT-Tool

De samenwerking tussen ELCIES en PT-TOOL is een mooie stap voor beide bedrijven. De techniek van ELCIES zal worden geïntegreerd in PT-TOOL, zodat de personal coaches de data van cliënten rechtstreeks via dit platform kunnen inzien en voorzien van feedback en advies.

 

Interesse?

Ben u naar aanleiding van het bovenstaande benieuwd of ELCIES ook voor uw organisatie interessant kan zijn, neem dan gerust eens contact met ons op! ELCIES lever custommade oplossingen voor diverse organisaties binnen Health, Sport and Lifestyle branche.